PDL prezinta, sambata, cartea alba a administratiei democrat-liberale in Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După mai bine de trei ani de la alegerile locale, aleşii locali şi judeţeni au obligaţia de a prezenta ceea ce s-a realizat în tot acest timp, a declarat joi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava PDL, Gheorghe Flutur.

El a anunţat că democrat-liberalii suceveni vor prezenta, sâmbătă, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL, cartea albă a administraţiei judeţene şi locale.

Potrivit liderului PDL, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava vor fi prezentaţi candidaţii de primar pentru alegerile din 2012, dar vor fi discutate şi acţiunile de pregătire pentru alegerile locale. Flutur a precizat că la acest consiliu vor participa peste o mie de invitaţi, primari PDL, consilieri judeţeni şi locali, dar şi alţi membri de partid.

Acest tip de acţiune face parte din strategia PDL pentru alegerile locale anunţată de Gheorghe Flutur în luna iunie. La acea dată prim- vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a spus că PDL doreşte ca cei 1.168 primari ai partidului să-şi reporteze mandatele, iar partidul să câştige noi fiefuri electorale.

El a apreciat că în judeţul Suceava din cele 114 localităţi PDL va obţine funcţia de primar în 70. Flutur a menţionat că în prezent PDL are în judeţul Suceava 49 de primari “cu acte” şi 20 de primari aleşi pe listele altor partide care sunt simpatizanţi PDL.


Intră acum și în grupul de