Dragoste cu nabadai, joi seara, in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Cadrele Poliţiei municipiului Suceava au fost nevoite să intervină, joi seară, pentru a calma un localnic supărat că femeia pe care a pus ochii nu este interesată de el.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00, când femeia l-a găsit pe bărbatul supărat chiar în curtea gospodăriei proprii şi a chemat în ajutor organele de ordine.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 48 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, s-a dus la locuinţa femeii de 35 de ani şi văzând că aceasta nu este acasă s-a pus pe aşteptat.

Când femeia s-a întors la domiciliu nu a fost fericită de vizita primită şi „i-a cerut bărbatului să plece, moment în care acesta a devenit agresiv ameninţând-o pe victima aflată în prezenţa copiilor minori, cu un cuţit ce îl avea asupra sa. Reclamanta s-a refugiat în locuinţă alertând Poliţia, iar agresorul a lovit în geamurile de la casă cu pumnul şi cuţitul, reuşind spargerea câtorva dintre ele”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.


Intră acum și în grupul de