Doua minore din Suceava, cautate cu ajutorul politiei


Intră acum și în grupul de

Două fete minore din judeţul Suceava sunt căutate cu ajutorul poliţiştilor, după ce acestea au dispărut de mai multe zile de la domiciliu fără a se mai cunoaşte ceva despre ele.

Prima dintre acestea se numeşte Agafia Ilenuţa Bodnari, născută în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, domiciliată în comuna Arbore, sat Bodnăreni. Ea este însă internată cu măsură de plasament în Centrul ”Laurenția Ulici” din Gura Humorului, iar în data de 10.09.2011, în jurul orei 15:00 a solicitat o învoire în oraș și nu s-a mai întors. Anterior nu a mai plecat din centru și este cunoscută ca o fire introvertită.

La data dispariţiei, era îmbrăcată cu pantaloni cu buzunare laterale de culoare maro, un pulover de culoare deschisă, fiind încălţată cu pantofi sport în culorile maro și alb.
Ca semnalmente are 1,60 m înălţime, aproximativ 60 kg, ochii căprui, păr negru tuns scurt cu breton şi faţa rotundă.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cea de-a doua minoră se numeşte Georgiana Rogojină. Are 14 ani şi locuieşte în satul Rădăşeni, judeţul Suceava. Aceasta a plecat de acasă pe data de 10 septembrie şi nu a mai revenit.

Fata are 1,70 m înălţime, constituție atletică, păr șaten, față ovală, ochi căprui – mici, gură mică cu buze subțiri şi bărbie rotundă, ten măsliniu. La data dispariţiei nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată.


Intră acum și în grupul de