Tanar de 28 de ani din Boroaia, bagat in spital de cei pe care i-a injurat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Boroaia, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de alţi doi tineri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, incidentul a avut loc pe unul din drumurile comunale, victima fiind transportată, în urma conflictului, cu ambulanţa la Spitalul municipal din Fălticeni.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, tânărul în cauză, în timp ce se deplasa spre domiciliu, aflându-se în stare de ebrietate, s-a întâlnit cu alte două persoane, un băiat de 23 de ani, din comuna Boroaia şi prietenul său de 17 ani, din comuna Dăneşti, județul Vaslui, cărora fără motiv, le-a adresat tot felul de injurii.

Cei doi l-au oprit pe tânărul turmentat şi au încercat să-i ceară explicaţii cu privire la cuvintele adresate, dar s-au trezit cu alt val de înjurături, astfel că au tăbărât pe acesta cu pumnii şi picioarele. În urma loviturilor primite, victima a suferit multiple leziuni care au necesitat internarea într-o unitate sanitară pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările vor fi continuate de cadrele Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bogdăneşti, urmând a se dispune procedural, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de