Tinerii UNPR-isti suceveni s-au alaturat campaniei nationale „Donez sange – salvez”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană de Tineret a UNPR Suceava a organizat luni, pentru al doilea an consecutiv, o acţiune ce se alătură campaniei naţionale – Tineret UNPR “Donez sânge – salvez”.

Potrivit preşedintelui OJT a UNPR Suceava, Florin Marciuc, la această acţiune au participat 25 de membri UNPR. Tichetele de masă primite de tinerii UNPR vor fi folosite pentru achiziţionarea de rechizite şcolare ce vor fi dăruite în perioada următoare copiilor din judeţ.

„Tineretul UNPR Suceava doreşte să sensibilizeze tinerii şi să dezvolte spiritul civic în vederea implicării în acţiuni sociale necesare redării speranţei de viaţă, în acţiuni ce fac bine comunităţii. Indemnăm societatea să se implice mai mult în astfel de acţiuni sociale, deoarece există o lipsă acută de sânge pe plan local şi naţional. Ajută şi vei fi şi tu ajutat, pentru că sângele nu poate fi produs, el poate fi obţinut doar prin bunăvoinţa celui de lângă tine”, este mesajul transmis de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a UNPR Suceava, Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de