Acasă Actualitate Tanar de 20 de ani din Volovat, mort din cauza teribilismului

Tanar de 20 de ani din Volovat, mort din cauza teribilismului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seară, în jurul orelor 18:00.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe DN 2, în interiorul localităţii Dănila, comuna Dărmăneşti, vinovat de producerea acestuia stabilindu-se ca fiind „un şofer profesionist de 54 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, posesor al permisului de conducere categoriile B, BE, C, CE, D şi DE încă din 1984, care conducea o autospecializată pe un drum comunal neclasat iar la intersecţia cu şoseaua naţională, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de către tânăr, intrând în coliziune”.



Cercetările au stabilit însă că victima, deşi se afla pe un drum cu prioritate, rula cu o viteză excesivă, „fiind calculată o urmă de frânare de nu mai puţin de 45,80 m.

În urma ciocnirii produse, tânărul conducător auto a suferit grave răni multiple fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Din păcate, în jurul orelor 03:20, ca urmare a leziunilor suferite, a murit pe patul de spital.

Un alt incident grav s-a petrecut, marţi după-amiază, în satul Molid, judeţul Suceava, din fericire însă fără a se înregistra victime omeneşti.

Aici, din datele pe care le deţinem, a avut loc un accident feroviar după ce şoferul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Belgia, nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii, fiind acroşat de locomotiva trenului accelerat 1922 care circula pe ruta Cluj Napoca – Iaşi.

Ca prin minune, nimeni nu a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă, iar traficul rutir a fost reluat în condiţii optime, după aproape o oră de la producerea accidentului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version