Miss Facebook Romania s-a plimbat cu mocanita in BUCOVINA. Afla aici mai multe amanunte (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O ancheta NewsBucovina.ro a dovedit ca translatorul pentru limba spaniolă a grupului de jurnalişti străini care au vizitat la începutul săptămânii Bucovina este chiar Miss Facebook România, Iulia Mladin.

Tânăra, care l-a insotit pe Flutur pe tot parcursul vizitei jurnaliştilor străini la Moldoviţa, Suceviţa, Marginea şi Ciocăneşti, a fost identificată de reporterii NewsBucovina.ro ca fiind blonda care în 2009, a ajuns Miss Facebook România, datorită like-urilor primite de fotografiile sale.

Iulia Mladin a fost extrem de atentă să traducă ceea ce transmit ziariştii de limba spaniolă prezenţi în info-turul care a cuprins şi Bucovina şi a fost singura persoană care a avut voie sa stea alături de Flutur în locomotiva mocăniţei cu care jurnaliştii s-au deplasat de la Moldoviţa la Argel.

Frumoasa româncă în vârstă de 24 de ani, care este membră FIJET Romania (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism) anunţa la începutul verii, într-un interviu acordat site-ului showbiz.ro, că în perioada 17-25 septembrie, urma să aibă loc Congresul Mondial al Jurnalistilor de Turism, un eveniment unic in Romania, ce urma să găzduiască 250 de jurnalisti din 40 de tari. Potrivit Iuliei Mladin, oaspeţii străini urmau să viziteze destinatii turistice de referinta ale Romaniei, precum: Bucovina, Sighisoara, Sinaia si Marginimea Sibiului. “Promovarea turismului, in special a celui romanesc este una din marile mele pasiuni si ma bucur de fiecare data cand reusesc sa realizez ceva in acest sens”, declara în urma cu trei luni, Miss Facebook România.

“Elena Udrea este modelul meu în turism”

Întrebată, în cadrul interviului, ce anume ar promova dacă ar ajunge ministrul Turismului, Miss Facebook România a răspuns: “Personal, o admir mult pe Elena Udrea, pe care o consider un model bun de urmat, tocmai pentru ca se zbate pentru promovarea turismului. Sunt sigura ca ea stie cel mai bine ce zone au intaietate in a fi promovate si cum sa realizeze acest lucru. M-as bucura sa pot fi si eu de folos, prin implicarea in diferitele proiecte de promovare, despre care am vorbit mai sus. Si revenind la intrebarea ta, consider Romania o tara foarte frumoasa, cu multe destinatii turistice demne de a fi promovate”.


Intră acum și în grupul de