Acasă Actualitate Surprins in trafic fara a avea permis, un tanar a fugit de...

Surprins in trafic fara a avea permis, un tanar a fugit de politisti incercand sa dea vina pe altcineva


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna Putna, judeţul Suceava, a încercat să scape de poliţişti fugind cu maşina pe uliţele localităţii, după ce a fost oprit pentru un control de rutină.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Vicovu de Jos a efectuat semnalul regulamentar de oprire a maşinii, duminică după-amiază, pe drumul comunal Gura Putnei. Şoferul autoturismului nu numai că nu s-a conformat semnalelor, ba a accelerat puternic încercând să fugă de organele de ordine.



După o urmărire de aproape 1,5 km, conducătorul auto a oprit maşina şi şi-a continuat fuga pe jos. „Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, tânărul fără permis de conducere, a condus autoturismul urmărit, iar pe parcursul cercetărilor, acesta şi-a instigat prietena, de 20 ani din oraşul Vicovu de Sus, fără permis de conducere, să declare că ea a condus autoturismul în cauză, pentru a scăpa de răspundere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version