Bunuri de 2.500 de euro, furate de la o casa in constructie


Intră acum și în grupul de

Trei minori se află în atenţia poliţiştilor după o spargere dată pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, de unde au plecat cu bunuri în valoare totală de aproximativ 2.500 de euro.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, spargerea a avut loc în perioada 24.09-26.09.2011, când persoane necunoscute, prin spargerea sistemului de închidere al uşii, au pătruns în magazia de scule a unei case în construcţie, de unde au sustras diverse scule şi accesorii de construcţii.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că partea vătămată deţine o casă în fază de construcţie, (fără uşi şi fără ferestre), situată în municipiul Rădăuţi, iar în perioada în care a avut loc furtul, sculele de construcţii, au fost depozitate într-o magazie la parterul locuinţei.

Luni dimineaţă, victima a constatat că magazia a fost spartă, fiind forţat sistemul de închidere al uşii, iar din interior au fost sustrase mai multe maşini de găurit, flexuri, maşină de perforat, aparat de citit nivelul cu laser, chei, burghie, discuri abrazive şi alte scule.

„Urmare a activităţilor specifice întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuţi, au fost identificați suspecţii de comiterea furtului ca fiind trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani toţi din municipiul Suceava. În plus, circa 70% din bunurile furate au fost recuperate, restul bunurilor fiind vândute unor persoane necunoscute”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Minorii sunt cercetaţi acum în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de