A ramas fara masina pentru aproape 500 de pachete de tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean de 20 de ani a rămas fără maşina proprietate personală, în valoare de peste 17.000 de lei, după ce a fost prins de vameşi încercând să facă trafic cu ţigări de contrabandă.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IJPF Suceava, tânărul s-a prezentat în Vama Siret, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 03:45, pentru a intra în ţară, la volanul unei maşini marca Mercedes.

„După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în spatele banchetei, aproximativ 500 de pachete de ţigări, cu timbru ucrainean”, ne-a declarat ofiţerul de relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Dănuţ Strugaru.

Ţigările în valoare de 600 de lei au fost reţinute în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. În plus, tânărul a rămas şi fără autoturismul din dotare care „a fost ridicat în vederea confiscării”.


Intră acum și în grupul de