Sucevean de 21 de ani, cercetat penal dupa ce a fugit de politisti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a încercat prin toate metodele să scape de agenţii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, „pe parcursul zilei de marţi, cadrele Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Vicovu de Jos au efectuat o percheziţie la domiciliul băiatului, din comuna Bilca, iar în urma probatoriului administrat s-a stabilit că acesta este conducătorul autoturismului cu numere provizorii de înmatriculare, care nu a oprit la semnalul polițiștilor în seara zilei de joi 22 septembrie, când circula pe drumul public DN 2E din direcţia Vicovu de Sus spre comuna Bilca, deși nu posedă permis de conducere”.

În şura gospodăriei, organele de ordine au găsit şi autoturismul care a fost examinat criminalistic, în portbagajul maşinii fiind găsite tăbliţele cu numerele de înmatriculare provizorii ce au fost ridicate ca mijloc de probă în dosar.

Iniţial, tânărul nu a fost găsit acasă, dar „a fost identificat mai târziu pe raza comunei Vicovu de Jos, unde lucrează ca zilier, iar acesta a recunoscut faptele comise” alegându-se cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducere pe drumul public a unui autoturism neînmatriculat”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de