Sambata, se da startul unei saptamani intregi de sport in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând de sâmbătă şi preţ de nouă zile, în judeţul Suceava, sportul va fi activitatea de bază cel puţin pentru tineri. Acest lucru se datorează acţiunilor încadrate în „Săptămâna Naţională Sportul pentru toţi”.

Conform datelor puse la dispoziţie de preşedintele Asociaţiei “Sportul pentru toţi” Suceava, Mihai Androhovici, în cadrul manifestărilor vor avea loc concursuri la care sunt aştepaţi toţi iubitorii sportului, indiferent de vârstă.

Pentru a acoperi toate gusturile, organizatorii au pregătit competiţii de fotbal, atletism, handbal, şah, volei, tenis de masă, tir cu arcul sau rugby tag care vor fi derulate pe raza întregului judeţ.

Startul manifestărilor va fi dat la finele acestei săptămâni cu cea de-a 3-a ediţie a întrecerii de cros în municipiul reşedinţă de judeţ, intitulată „Vreau să fiu primul”, precum şi cu un concurs de pescuit sportiv pregătit pentru jurnaliştii sportivi suceveni.

„Indiferent de vreme, sâmbătă, începând cu ora 09:00, pe lacul aparţinând Conacului Domnesc din Suceava se dă startul competiţiei de pescuit sportiv fără a ţine cont de sex, vârstă sau experienţă în domeniu”, a mai adăugat Mihai Androhovici.


Intră acum și în grupul de