Acasă Actualitate Barbat din Bosanci, mort dupa ce un mal de pamant s-a surpat...

Barbat din Bosanci, mort dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Bosanci a murit în condiţii groaznice, după ce, pur şi simplu, a fost strivit de un mal de pământ care s-a surpat peste el.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orelor 11:00, pe raza localităţii Bosanci din judeţul Suceava. În urma apelului de ajutor primit la 112, Detaşamentul de pompieri Suceava şi grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava au intervenit, cu trei autospeciale, în speranţa că l-ar putea salva pe bărbat.



Din păcate, la sosirea echipajelor la locul intervenţiei victima era prinsă sub un mal de pământ la aproximativ patru metri adâncime, într-un şanţ unde se executau lucrări la canalizare.

„Echipajele de pompieri au trecut la degajarea victimei prin săpare cu două utilaje şi cu ajutorul lopeţilor însă, din nefericire, persoana surprinsă sub pământ era decedată şi a fost predată Serviciului judeţean de medicină legală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu.

Misiunea pompierilor s-a încheiat după aproape patru ore de muncă cercetările fiind preluate mai departe de poliţie şi ITM Suceava.

Şi miercuri, o altă persoană de sex masculin şi-a pierdut viaţa după ce, pe raza fondul forestier de stat al Ocolului Silvic Vama, în locul numit „Arșiță”, utilajul forestier TAF, condus de victima în vârstă de 37 de ani, s-a răsturnat pe un teren în pantă, iar conducătorul auto a fost prins sub cabină. Şi în acest caz, cercetările sunt continuate de poliţişti fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version