Acasă Actualitate A baut clor pentru ca nu l-au lasat sa mearga singur la...

A baut clor pentru ca nu l-au lasat sa mearga singur la biserica


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Siret, judeţul Suceava, a ales o cale destul de ciudată pentru a-şi exprima nemulţumirea că nu este lăsat să facă ce vrea el.

Băiatul a băut clor, ajungând duminică după-amiază, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.



Conform datelor pe care le deţinem, tânărul este una dintre persoanele instituţionalizate într-un centru specializat din localitatea Siret deoarece prezintă un handicap psihic minor, iar duminică a vrut să meargă singur la biserică şi nu cu grupul, aşa cum era stabilit. Pentru că dorinţa i-a fost refuzată, băiatul a găsit un recipient cu o substanţă lichidă dezinfectantă (clor) şi a băut din ea.

Transportată de urgenţă la principala unitate sanitară din judeţ, victima a fost internată în secţia de specialitate cu intoxicaţie acută primind îngrijirile medicale de specialitate.

Din declaraţiile cadrelor medicale, se pare că viaţa băiatului nu a fost pusă în pericol chiar dacă substanţa ingerată este una foarte toxică, deoarece a băut o cantitate mică şi într-o formă diluată. Cu toate acestea însă, în urma gestului făcut, va avea mult de suferit deoarece, cel mai probabil, se va alege cu o gastrită erozivă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version