Barbat de 62 de ani din Dolhasca, injunghiat de sotie. Vezi aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Dolhasca, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital, după ce a fost înjunghiat chiar de şoţia sa.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut, marţi noapte, în jurul orelor 22:00, pe când cei doi soţi se aflau la domiciliu.

Bărbatul este cunoscut de toţi ca o persoană care se înfurie uşor din te miri ce, iar atunci porneşte scandalul cu soţia lui. Aşa s-a întâmplat şi marţi, când nemulţumit de viteza şi modul în care femeia curăţa cartofi a sărit la bătaie pentru a-i aplica o corecţie.

În timp ce încerca să se apere, aceasta a reuşit să-l înjunghie pe soţ în abdomen. Plin de sânge, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, unde a rămas internat în secţia de Chirurgie-terapie intensivă.

Poliţiştii nu pot deschide deocamdată nici o anchetă deoarece victima nu vrea să depună plângere împotriva partenerei de viaţ,ă astfel că se aşteaptă rezultatul medico-legal cu privire la numărul de zile necesare de ingrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de