Flutur: „Din motive obiective, suntem nevoiti sa amanam actiunea de la Timisoara <>”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi că, acţiunea “Produs în Bucovina” care trebuia să aibă loc la Timişoara în perioada 7-9 octombrie 2011 a fost amânată, întrucât principalii artişti pe prezenţa cărora mizau autorităţile sucevene nu mai pot participa la manifestare din cauze obiective. “Din motive obiective, suntem nevoiţi să amânăm acţiunea de la Timişoara << Produs în Bucovina >>. Artiştii pe care mizam nu sunt disponibili”, a explicat şeful administraţiei judeţene.

Potrivit lui Flutur, Sofia Vicoveanca şi Florin Piersic au anunţat că nu mai pot veni la eveniment şi în aceste conditii, executivul judeţean a decis amânarea târgului de la Timişoara pe care intenţionează să îl reprogrameze.

Amintim că deliberativul judeţean a aprobat în şedinţa de joia trecută, doar cu voturile consilierilor democrat-liberali, alocarea sumei de 60.000 de lei pentru promovarea Asociaţiei „Produs în Bucovina” în Timişoara, aleşii judeţeni ai Opoziţiei votând împotrivă.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, le-a cerut consilierilor judeţeni să voteze alocarea sumei de 60.000 de lei pentru promovarea Asociaţiei „Produs în Bucovina”, cu care CJ are încheiat un protocol de colaborare, arătând că interesul autorităţilor judeţene este să promoveze produsele locale şi vânzarea acestora.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, le-a explicat consilierilor opoziţiei că fondurile sunt pentru transportul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” la Timişoara şi pentru amenajarea unui spaţiu cu specificul Bucovinei. „Avem obligaţia morală să promovăm acest brand”, a subliniat Flutur.


Intră acum și în grupul de