Miscarea revolutionara mondiala atinge si Suceava. Mii de tineri suceveni sunt asteptati la Bucuresti, pe 15 octombrie


Intră acum și în grupul de

Mii de tineri suceveni discută pe reţelele de socializare despre apelul lansat pe Internet, prin care românii sunt chemaţi să se alăture, pe data de 15 octombrie, „Revoluţiei Globale“ declanşată de organizaţia Occupy Wall Street (OWS). Astfel, elevii şi studenţii din Suceava dezbat pe Facebook dacă vor merge sau nu pe 15 octombrie, în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

„Pe 15 octombrie, România se alătură revoluţiei globale. Pe 15 octombrie, ocupăm Piaţa Universităţii“ este esenţa apelului. „Nu reprezentăm niciun partid politic, asociaţie sau sindicat. Nici nu dorim să fim reprezentaţi de acestea, pentru că fiecare din noi vorbeşte în numele său. Vrem că pe 15 octombrie, uniţi într-o singură voce, să le reamintim politicienilor că ei servesc interesele noastre, ale cetăţenilor, şi nu pe cele personale“, se arată pe pagina de Facebook special creată pentru iniţierea mişcării „Ocupăm Piaţa Revoluţiei“.

Redăm mai jos mesajul prin care românii sunt chemaţi să ocupe Piaţa Universităţii, pe 15 octombrie:

“Pe 15 octombrie, oameni din toate colţurile lumii vor ieşi pe străzi. Din America până în Asia, din Africa până în Europa, îşi vor cere drepturile în numele unei democraţii adevărate. A sosit timpul să ne unim cu toţii printr-un protest paşnic global. Clasa conducătoare lucrează doar pentru binele unora, ignorând astfel dorinţa majorităţii şi preţul pe care oamenii şi mediul înconjurător îl plătesc. Această situaţie intolerabilă trebuie să înceteze. Uniti într-o singură voce, le vom transmite politicienilor şi elitei financiare care-i deservesc, că noi, oamenii de rând, suntem singurii care ne putem decide viitorul. Nu suntem o marfă nici pentru politicieni, nici pentru bancheri. Pe 15 octombrie ne vom întâlni pe străzi pentru a iniţia schimbarea globală pe care o dorim cu toţii. Vom demonstra paşnic, vom vorbi şi ne vom organiza până când vom reuşi. E timpul să ne unim. E timpul să ne facem auziţi. Oameni din toată lumea, uniţi-vă pe 15 octombrie!”


Intră acum și în grupul de