Trei case in flacari la Arbore, judetul Suceava, dupa ce niste copii s-au jucat cu focul


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de proporţii a avut loc pe parcursul zilei de joi în localitatea Arbore, judeţul Suceava, după ce flăcările au cuprins nu mai puţin de trei gospodării. Alarma a fost dată în jurul orelor 15:20 când, în apropierea clădirii care adăposteşte birourile administraţiei publice locale, flăcările făceau deja prăpăd.

Conform datelor pe care le deţinem, pentru stingerea flăcărilor au intervenit Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina”al județului Suceava, Detaşamentul de pompieri Suceava, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, Garda de intervenție Solca şi SVSU Arbore.

Intreaga operaţiune a fost condusă la faţa locului chiar de şeful ISU Suceava, colonel Ion Burlui, pârjolul fiind domolit doar după mai bine de două ore, timp în care au intervenit nu mai puţin de şase autospeciale.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta cu putere la trei gospodării învecinate existând permanent pericolul extinderii acestuia la alte şase case de locuit aflate în imediata apropiere.

După stingerea incendiului şi efectuarea primelor cercetări la faţa locului, specialiştii din cadrul ISU Suceava au ajuns la concluzia că flăcările au fost provocate de jocul copiilor cu focul.


Intră acum și în grupul de