Cu alcoolul in cap, a vrut sa se impuna pe drumurile din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 51 de ani se află acum în atenţia poliţiştilor după ce, beat fiind, a încercat să se impună pe drumurile din municipiul reşedinţă de judeţ la volanul autoturismului proprietate şi a produs un accident.

Totul s-a întâmplat, joi după-amiază, pe strada Calea Unirii, în zona staţiei pentru mijloacele de transport în comun. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că victima accidentului, un sucevean de 35 de ani în timp ce a ajuns cu mopedul său în sensul giratoriu din faţa bazarului, a fost jenat de manevra unui autoturism a cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, fapt pentru care motoscuteristul a fost nevoit să acroşeze bordura din dreapta.

Între cei doi suceveni a avut loc un schimb de replici şi supărat pentru că a fost apostrofat pentru neatenţia la volan, când cei doi participanţi la trafic au ajuns în zona staţiei TPL, şoferul maşinii a vrut să o înveţe minte pe victimă trăgând dreapta de volan şi lovind în plin motoscuterul.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că amândoi au consumat mai multe pahare cu alcool înainte de a participa la traficul rutier sucevean, după care celor doi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de