Avocat iesean, cu capul in nori prin municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un avocat de 36 de ani din judeţul Iaşi a rămas fără laptop şi o importantă sumă de bani după o vizită prin municipiul Suceava. Conform declaraţiilor oferite de acesta poliţiştilor, omul a venit joi în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a rezolva mai multe probleme de serviciu dar, în intervalul orar, 09:30 – 11:00, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism, de pe scaunul din dreapta faţă, servieta de lucru.

În aceasta omul avea un laptop, mai multe acte de la cabinetul de avocatură, 550 de euro şi 600 de lei.

Din păcate, victima nu poate spune unde anume s-a întâmplat furtul deoarece a lăsat maşina parcată în mai multe locuri din oraş.

“Autoturismul nu prezintă nici un fel de urme de forţare, iar reclamantul a declarat că este posibil totuşi să fi uitat maşina descuiată deoarece personal a verificat şi locaţiile prin care s-a deplasat pe jos cu servieta asupra sa şi a ajuns la concluzia că nu a uitat-o nicăieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de