Locul de joaca de la statia OMV Suceava, la dispozitia copiilor de la Centrul Blijdorp, timp de 3 luni de zile


Intră acum și în grupul de

OMV Suceava a pus la dispoziţia copiilor cu dizabilităţi din Centrul Blijdorp locul de joacă amenajat în incinta staţiei situate pe B-dul 1 Decembrie 1918. Astfel, potrivit administratorului staţiei OMV 1 Suceava, Dan Cuşnir, zilnic, timp de trei luni de zile, în perioada 1 iulie-30 septembrie, grupe de câte 5-6 copii de la Centrul Blijdorp, însoţiţi de asistentele responsabile de grupele respective, au venit la staţia OMV 1 Suceava pentru a se juca la locul de joacă pentru copii din incinta staţiei.

“Atmosfera a fost de fiecare dată deosebită, copiii revenind cu mare bucurie pentru că acest parteneriat între OMV Suceava şi Blijdorp, practic i-a scos din rutină. Este foarte important pentru aceşti copii să iasă din rutina şi să efectueze şi alte activităţi faţă de cele cu care erau obişnuiţi”, a declarat administratorul OMV 1 Suceava, care a precizat că a achiziţionat jucării specifice vârstei copiilor, specializate pentru aptitudinile lor, cărţi de colorat şi creioane colorate, micuţii fiind serviţi cu produsele proaspete ale patiseriei OMV şi cu sucuri naturale.

“Educatoarele care au însoţit copiii au fost foarte mulţumite de activităţile desfăşurate şi de evoluţia acestora. De asemenea, membrii echipei de la staţia OMV 1 Suceava au interacţionat de fiecare dată cu mare bucurie cu aceşti copilaşi”, a subliniat Dan Cuşnir.

Centrul pentru Copii cu dizabilităţi Blijdorp a fost înfiinţat în anul 2001, în prezent, aici fiind institutionalizaţi 80 de copii.


Intră acum și în grupul de