S-a ales cu dosar penal după ce si-a cautat sotia cu furca prin ograda socrilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Botoşani s-a ales cu dosar penal după ce a fost eroul unui scandal monstruos pe raza comunei Rădăşeni, judeţul Suceava, în ograda socrilor săi.

Totul a pornit sâmbătă după-amiază când bărbatul a dat buzna în curtea oamenilor ameninţându-şi socrii cu un cuţit. Speriaţi aceştia au sunat imediat la poliţie chemând organele de ordine în ajutor.

Cercetările efectuate de aceştia au stabilit că botoşăneanul, „aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în curtea casei socrului său și a început să profereze l-a adresa acestuia amenințări cu moartea și cu incendierea locuinței, pe motiv că soția lui a fugit de acasă și s-ar ascunde în locuința părinților”.

Pentru moment socrul a reuşit să-l calmeze pe ginerele înfuriat cerându-i să iasă din curte, lucru care s-a şi întâmplat dar „după aproximativ o oră, agresorul s-a întors și după ce a luat o furcă pe care a găsit-o la fața locului, a încercat să-l lovească pe socrul său. Acesta s-a ferit și ajutat și de nepoții săi a închis poarta dintre curte și grădină, iar fiica sa a sesizat incidentul prin 112” a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Sosiţi de urgenţă la faţa locului poliţiştii l-au imobilizat cu forţa pe botoşăneanul care a fost condus încătuşat la sediul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Mălini, unde i sa întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și portul fără drept a unei arme albe.


Intră acum și în grupul de