Doua masini furate si gasite distruse, intr-o singura zi, in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul unei singure zile, două autoturisme din municipiul reşedinţă de judeţ, ce au fost furate din zona unde erau parcate, au fost găsite distruse, câteva ore mai târziu, de către poliţişti.

Prima sesizare privind furtul unei maşini a venit, duminică, pe adresa poliţiştilor din municipiul Suceava, aproape de ora 06:00, când un băcăuan de 49 de ani reclama sustragerea, pe parcursul nopţii precedente, a autovehiculului proprietate, ce se afla parcat pe str. Alexandru Ienceanu din municipiul Suceava.

În urma activităţilor desfăşurate de organele de ordine, autoturismul a fost identificat la o distanţă de aproximativ 100 m de locul unde a fost parcat, pe str. Aleea Nucului, prezentând urme de forţare la nivelul butucului portierei stânga faţă şi a contactului.

La doar o oră şi jumătate de prima plângere, poliţiştii au primit o a doua, venită din partea unui sucevean de 56 de ani care sesiza că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat pe str. Stejarului, în apropierea blocului de domiciliu.

„Maşina a fost identificată ulterior de polițiști în spatele unui hipermarket, în apropierea râului Suceava, fiind distrus în totalitate, diferite bucăţi din autovehicul fiind împrăştiate pe o rază de circa 20 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de