Talent, dar mai ales priza la publicul sucevean. Vezi aici unde a concertat, sambata seara, maestrul folk-ului romanesc, Emeric Imre


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică folk ai scenei româneşti, Emeric Imre, a provocat nebunie în rândul tinerilor care au luat sâmbătă seară parte la concertul pe care folk-istul clujean l-a susţinut în incinta locaţiei sucevene „Club V”.

Peste o sută de persoane, majoritatea liceeni, au venit special pentru a-l auzi concertând, pe unul dintre cei mai talentaţi folk-işti români. Imre a apreciat căldura şi felul primitor de a fi al publicului sucevean, transmiţându-le celor prezenţi: „Întotdeauna la Suceava găsesc un public deosebit. Cred că şi Ştefan cel Mare ar fi mândru de voi!”.

Emeric Imre a bucurat auzul sucevenilor cu melodii celebre, piese care l-au consacrat şi care i-au marcat momentele importante din viaţă. Pe versuri aparţinând lui Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, ori creaţii personale, folk-istul a cântat secvenţe şi întâmplări din timpul vieţii sale de elev, din prima permisie din armată, şi momente de după divorţ, piese care de-a lungul timpului l-au făcut cunoscut şi l-au ajutat să îşi cucerească publicul din toată ţara.

Folkist-ul clujean a recunoscut că s-a îndrăgostit de chitară din două motive: pentru că astfel le cădea drag fetelor şi pentru că i-a placut enorm “Eşarfa în dar” a lui Baniciu.

Artistul a fost aplaudat frenetic de publicul sucevean care a fredonat împreună cu acesta pe tot parcursul spectacolului, piesa „Nebun de alb”, de pe albumul cu acelaşi nume lansat în 2006.

La finalul concertului, Emeric Imre s-a fotografiat cu fanii săi de la Suceava şi le-a oferit acestora o sesiune de autografe.


Intră acum și în grupul de