Transporta calatori cu maxi-taxi chiar daca avea permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un şofer de 30 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins transportând călători cu un microbuz tip maxi-taxi prin Suceava deşi avea permisul suspendat.

Conducătorul auto a fost depistat de poliţişti, miercuri în jurul prânzului, în timpul unui control de rutină. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „plimbarea şoferului” a fost oprită de un echipaj de poliţie rutieră, pe strada Calea Unirii din municipiu, după ce în urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul figurează cu permisul de conducere reţinut încă de pe parcursul lunii august, când a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural, la fel ca şi în cazul unui şofer de 34 de ani din localitatea Vicovu de Jos, judeţul Suceava. Acesta a fost oprit miercuri în trafic, pe DN 2H de cadrele Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4, în timp ce se deplasa cu ajutorul unui autoturism cu numere de înmatriculare provizorii.

Verificările au stabilit însă că de fapt autovehiculul în cauză este neînmatriculat, autorizația de circulație provizorie a acestuia fiind expirată.


Intră acum și în grupul de