Batrana jefuita de un copil cersetor chiar in fata blocului in care locuieste


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 74 de ani din municipiul Suceava a fost lăsată fără banii care îi avea la ea de un copil care cerşea, chiar în faţa blocului în care aceasta locuieşte.

Totul s-a petrecut miercuri la prânz, conform datelor oferite de IPJ Suceava, pe când victima se întorcea spre casă după ce făcuse câteva cumpărături la un chioş aflat în apropierea imobilului de domiciliu. Neinspirată, bătrâna, ţinea restul de pe urma achitării produselor, în mână la vedere.

Observând banii, copilul care cerşea s-a apropiat de femeie şi a cerut să-i dea şi lui. „Partea vătămată a refuzat să îi dea bani copilului, rugându-l să o lase în pace şi îndreptându-se spre scara de bloc. Minorul însă a venit din spate, i-a smuls banii din mână şi a fugit”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, ofiţer relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava.

Dacă despre recuperarea prejudiciului este puţin probabil că ar mai putea fi vorba, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorului.


Intră acum și în grupul de