Ramasi fara bani si bijuterii, parintii dau vina pe copil


Intră acum și în grupul de

Peste 13.000 de lei este valoarea pagubei pe care a suferit-o o familie din comuna Pojorâta, judeţul Suceava, după ce locuinţa acesteia a fost călcată de hoţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, spargerea a fost semnalată organelor de ordine miercuri seară chiar de capul familiei, în vârstă de 41 de ani. Acesta a povestit poliţiştilor că în ziua precedentă, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde i-au sustras bani şi mai multe bijuterii din aur.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că spargerea a avut loc în intervalul orar 18.00 – 02.00 marţi spre miercuri, pe când proprietarii nu erau acasă. Întreaga vină a căzut pe spatele copilului minor al familiei, care ar fi lăsat descuiat un geam al locuinţei prin care hoţii ar fi pătruns şi sustras suma de 8.000 lei şi bijuterii din aur în cantitate de 30 g, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 13.100 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de