Bataie ca-n filme intr-un bar din satul Plesesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Vultureşti , judeţul Suceava, au băgat un bărbat de 48 de ani în spital după ce i-au aplicat o „lecţie de respect” cu pumnii şi picioarele.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, despre incident s-a aflat deabia după ce victima, din municipiul Călăraşi, care locuiește fără forme legale în comuna Hârtop, a fost internat la Spitalul Municipal Suceava cu diagnosticul „traumatism cranian, plagă contuză ochi drept, plăgi contuze parietale occipitale, plăgi contuze mâna dreaptă”, leziuni produse în urma unei agresiuni.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că sâmbătă dimineața, între orele 02:00-04:00, victima şi cei doi fraţi de 24 și respectiv 21 de ani, ambii din comuna Vultureşti, se aflau la un bar din satul Pleșești, judeţul Suceava, unde consumau băuturi alcoolice. Cum era de aşteptat, paharele date pe gât în jos au încins discuţiile, iar în urma unui conflict spontan, a început bătaia între cei ei.

Ca în filme, în câteva momente scandalul a cuprins tot barul, cercetările stabilind că în bătaie generală au mai participat două persoane de sex masculin de 19 şi 32 de ani din comuna Vultureşti, un tânăr de 25 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, şi altul de 20 de ani din comuna Hârtop.

Cei doi fraţi s-au ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe” iar pentru celelalte persoane implicate în scandal, pentru infracţiunea de „încăierare”.


Intră acum și în grupul de