Catalina Culipei primeste functia de vicepresedinte al organizatiei centrale de femei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Cătălina Culipei a reuşit performanţa de a fi aleasă în structurile naţionale de conducere ale partidului, ea devenind unul dintre cei 11 vicepreşedinti ai organizaţiei de femei.

Alegerile pentru conducerea centrală a organizaţiei au avut loc în perioada 14-15 octombrie iar pentru vicepreşedinte s-au înscris in cursă 17 candidate.

Cătălina Culipei a reuşit să strângă 635 de voturi din aproximativ 800 valabil exprimate (fiind a 8-a ca număr de voturi obţinute), un aport special la aceste voturi fiind al deputatului de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu care a susţinut-o deschis pe lidera femeilor din PDL, Sulfina Barbu şi a făcut campanie pentru ea în judeţele din Moldova.

Din delegaţia Sucevei au făcut parte 33 de reprezentante ale femeilor din organizaţia suceveană şi europarlamentarul Petru Luhan.

„Sulfina Barbu, împreună cu echipa nou aleasă, va putea continua lupta deja începută pentru afirmarea femeii în societatea românească. Este nevoie de disciplină, forţă de coagulare, curaj. Si încă ceva: nu luptam împotriva barbaţilor ci pentru a fi alături de ei, ca factori decidenţi, recunoscute, într-o nouă proporţie, rezonabilă şi reprezentativă”, a spus la finalul alegerilor de la Bucureşti, deputatul Sanda Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de