Viol sau neintelegere la bani ? Doi barbati sunt acum in arest dupa ce au intretinut relatii sexuale cu o fata de 23 de ani


Intră acum și în grupul de

Viol? Aceasta este întrebarea la care trebuie să afle răspunsul organele de anchetă după ce o tânără de 23 de ani a depus plângere la poliţie că a fost violată de două persoane de sex masculin într-o casă aflată în construcţie.

Victima a povestit oamenilor legii că totul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orelor 22:00, în zona unei staţii de alimentare cu carburant de pe raza localităţii Plopeni, oraşul Salcea, judeţul Suceava.

Tânăra este din comuna Şerbăuţi iar potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, vineri seara s-a întâlnit cu unul dintre violatori, în vârstă de 45 de ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoştea de mai mult timp, într-o sală de jocuri mecanice din municipiul reşedinţă de judeţ. Aici fata s-a oferit să-i vândă bărbatului un telefon mobil.

„Astfel, cei doi împreună cu concubina bărbatului, s-au deplasat în oraşul Salcea, l-a locuinţa acestuia pentru a primi banii pentru telefon. Pe drum s-au oprit la locuinţa unui tânăr de 26 de ani din acelaşi oraş, unde au verificat telefonul iar apoi toţi patru s-au deplasat la locuinţa primului suspect” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu.

Victima a mai declarat poliţiştilor că ajunşi la destinaţie, într-o cameră a locuinţei, pe rând, cei doi bărbaţi au întreţinut cu ea raporturi sexuale normale, „iar ea nu s-a opus întrucât i-a fost frică”. Tânăra a fost examinată de medicul ginecolog care a constatat că nu prezintă semne de violenţă la nivelul organelor genitale sau pe corp şi urmează ca pe parcursul zilei de luni să fie examinată de medicul legist.

Între timp, în baza probatoriului administrat, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a celor două persoane de sex masculin, pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de viol.


Intră acum și în grupul de