Echipa de handbal a lui BERNICU pierde a doua oara in aceasta editie de campionat


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a seriei A, HC Vaslui – CSU II Suceava 34-27 (20-14)

Runda cu numărul VI a seriei A a Diviziei A de handbal masculin a programat pentru CS Universitatea II Suceava un joc extrem de dificil pe terenul celor de la HC Vaslui.

Fără o mulţime de jucători în lot, sportivi reţinuţi din cauza numeroaselor accidentări la echipa de Ligă Naţională, cu patru juniori în formula de start, formaţia suceveană nu a putut face faţă vasluienilor şi a cedat la final cu 34-27.

De remarcat faptul că gruparea suceveană a avut la acest meci cu HC Vaslui aceeaşi brigadă de arbitri ca la înfrângerea controversată de la ACS Interhandbal Bucureşti.

„Jocul a fost destul de echilibrat până în minutul 24, însă pe final de repriză gazdele s-au distanţat decisiv. În partea secundă am încercat să revenim, dar a fost prea târziu. Oricum, dacă ne gândim că am jucat cu patru juniori şi din cauza faptului că ne-au lipsit mulţi sportivi, legăturile de joc având mult de suferit, rezultatul nu putea fi altul. Important a fost faptul că tinerii handbalişti care au evoluat pentru noi şi-au făcut datoria la formaţia de Ligă Naţională în partida cu CSM Bucureşti” a afirmat antrenorul echipei CSU II Suceava, Răzvan Bernicu.


Intră acum și în grupul de