Tanara de 22 de ani, batuta in plina strada de concubinul furios


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din localitatea Ulma, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie, în plină stradă, chiar de concubinul ei.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor, marţi seară, la orele 20:20, chiar de trecătorii care au rămas îngroziţi de ferocitatea cu care bărbatul lovea biata femeie fără apărare.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, „agresorul, o persoană de 34 de ani din Ulma, s-a întâlnit întâmplător cu concubina sa de 22 de ani, de care se despărţise de ceva timp, cu care a avut o discuție contradictorie referitoare la copilul lor minor, după care a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona capului și abdomenului”.

După intervenţia poliţiştilor, tânăra a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații medicale, unde a fost diagnosticată cu „hemiperitoneu și taumatism abdominal”, fiind necesară intervenția chirurgicală.

În momentul de faţă, bărbatul se află în atenţia organelor de ordine fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de