Gratuitate la transportul in comun pentru cei 520 de recenzori care vor bate la usile locuitorilor municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că pentru a veni în sprijinul recenzorilor a dispus ca pe perioada culegerii de date din teren, respectiv 20-31 octombrie, aceştia să beneficieze de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

Potrivit edilului-şef sucevean, la nivelul municipiului, 520 recenzori vor bate la uşa sucevenilor pentru a culege informaţii în cadrul Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor.

În acest sens, edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a ţinut să facă un apel către suceveni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, prin care a dat asigurări cetăţenilor că datele personale ale fiecărei persoane nu vor fi folosite în alte scopuri de către recenzori.

„Este primul recensământ al populaţiei şi locuinţelor care se face pe teritoriul României după ce ţara noastră a intrat în Uniunea Europeană aşa că fiecare dintre noi trebuie să fie cât mai cooperant pentru realizarea lui în condiţii cât mai bune. Nu vreau să se ajungă şi la alte situaţii delicate în care cetăţenii să-i refuze pe recenzori pentru că legea stipulează şi sancţiuni ce pot să ajungă şi până la 4.500 de lei”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de