Accident de circulatie cu un mort, sambata noapte, la Vama, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie în urma căruia o persoană de sex masculin şi-a pierdut viaţa a avut loc sâmbătă noapte pe raza localităţii Vama, judeţul Suceava.

Conform organelor de cercetare, incidentul a avut loc în jurul orelor 20:30, când de altfel s-a solicitat şi intervenţia angajaţilor ISU cu echipaj de descarcerare aparţinând Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că autoturismul marca Volkswagen Bora condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, într-o curbă periculoasă dar semnalizată corespunzător, pe fondul vitezei excesive, a intrat în coliziune frontală cu un autotren marca Mercedes Actros, care transporta material lemnos.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a transformat într-un ghem de fiare contorsionate pompierii fiind nevoiţi să treacă la descarcerarea şoferului blocat în interior. Din păcate eforturile, susţinute preţ de mai bine de o oră, a angajaţilor ISU au fost în zadar, conducătorul auto pierzându-şi viaţa.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, tot viteza excesivă a stat şi la baza unui alt accident rutier ce a avut loc duminică la orele 01:10, pe DN 2, în afara comunei Fântâna Mare. Aici, un tânăr de 19 ani din comuna Forăşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a tamponat de un mal de pământ.

În urma impactului, a rezultat avarierea serioasă a autoturismului şi vătămarea corporală gravă a altor trei persoane, pasageri în autoturism, două persoane de sex feminin, una de 21 şi cealaltă de 17 ani şi un tânăr de 29 de ani, toţi din judeţul Suceava, fiind diagnosticaţi cu politraumatisme, fracturi costale, fracturi ale membrelor superioare şi stări comatoase.


Intră acum și în grupul de