Catalina VARTIC (liderul UNPR Suceava): „Moldova trebuie sa se transforme din roşie, in una profund progresistă!”


Intră acum și în grupul de

Liderii UNPR din judetele ce fac parte din Regiunea de dezvoltare NE s-au reunit la Iaşi, în cadrul primei Reuniuni regionale a Organizaţiilor partidului din zona amintită, pentru a trasmite electoratului din Moldova mesajul că soluţia ieşirii din criză sunt oamenii profesionişti cu viziuni de stânga.

Organizaţia de la Suceava a fost prezentă la Iaşi cu o delegaţie de aproximativ 120 de persoane, condusă de liderul judeţean Cătălina Vartic.

Preşedintele organizaţiei judeţene UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat de la tribuna Reuniunii de la Iaşi că singura direcţie pe care judeţele din Moldova o pot lua pentru a se redefini social şi economic este Calea Progresului.

„In 2012 bătalia noastră electorală nu este cu PSD sau cu PNL. Aceste partide îşi vor plăti greşelile pe care le fac, în faţa electoratului. Bătălia din 2012 va fi cu noi înşine. Să demonstrăm că avem soluţii şi oameni profesionişti care să le pună în practică. Mesajul nostru e foarte clar: avem soluţii, iar cine doreşte s[ se alăture unei echipe de oameni determinaţi şi conştienţi de responsabilităţile pe care şi le asumă, e bine venit. Moldova trebuie să se transforme din roşie, în una profund progresistă!”, a mai spus Cătălina Vartic, preşedintele organizaţiei judeţene UNPR Suceava.


Intră acum și în grupul de