Scandal monstru cu urlete si focuri de arma intr-un bloc din cartierul Zamca din municipiul Suceava. VEZI aici ce spune POLITIA Suceava ca s-ar fi intamplat


Intră acum și în grupul de

Urlete de tot felul, şi focuri de armă! Aceasta le-a fost dat să audă locatarilor blocului de pe strada Ion Neculce, nr.9, din cartierul Zamca al municipiului reşedinţă de judeţ, sâmbătă în jurul prânzului.

Speriaţi aceştia au sunat imediat la 112 solicitând ajutorul poliţiştilor. Astfel „un echipaj de poliţie s-a deplasat în zona indicată fiind identificate 3 persoane de sex masculin, care la vederea organelor de ordine au încercat să fugă, pentru prinderea acestora fiind necesară executarea unui foc de avertisment în plan vertical iar toate cele trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Din datele obţinute, povestea celor întâmplate a început încă de vineri noapte când în apartamentul unde s-a petrecut totul, a avut loc o petrecere de pomină, organizată de două tinere care locuiesc acolo cu chirie.

Distracţia a ţinut până a două zi, băutura curgând în valuri, iar minţile participanţilor s-au tulburat pe parcursul dimineţii de sâmbătă când au apărut şi disensiunile între petrecăreţi. Surse din cadrul IPJ Suceava ne-au declarat că scandalul a izbucnit între un tânăr de 30 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ şi ceilalţi participanţi, băiatul începând să-i ameninţe pe ceilalţi cu un pistol cu bile de cauciuc pe care îl avea asupra sa. Doi dintre petrecăreţi au reuşit însă să îl dezarmeze şi să îl dea afară din locuinţă.

Nervos acesta a plecat dar a revenit după doar câteva minute cu altă armă, de data aceasta una letală. “Ulterior, bărbatul a revenit cu intenţia de a se răzbuna şi nemulţumit de faptul că nu a fost reprimit în apartament a executat două focuri de armă în uşa de acces, din care unul în zona yalei, iar după spargerea uşii, a pătruns în holul apartamentului şi a mai executat un foc în uşa de acces într-una din încăperi. Speriate de cele întâmplate, persoanele din apartament s-au ascuns, iar autorul a plecat din zonă pentru a nu fi identificat de organele de poliţie” a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.

După ce pistolarul a plecat, celelalte persoane din apartament, speriate de cele întâmplate, au rupt-o la fugă care încotro, lăsând apartamentul gol, aşa cum de altfel l-au şi găsit poliţiştii chemaţi la faţa locului. Trei dintre acestea au fost identificate pe casa scării iar pentru prinderea lor s-au auzit din nou focuri de armă, de data aceasta trăgând în plan vertical chiar organele de ordine.

Ca urmare a activităţilor de căutare, suspectul a fost prins pe raza municipiului Suceava, surse oficiale spunându-ne că este vorba de Marius Ursu de 30 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În momentul de faţă poliţiştii încearcă să găsească cea de-a doua armă pe care a folosit-o tânărul şi care deocamdată este dispărută, cercetările fiind continuate faţă de pistolar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi uz de armă letală fără drept.


Intră acum și în grupul de