Pe 1 Decembrie, se aprind instalatiile de iarna pe strazile din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În prima zi a lunii decembrie, administraţia publică locală va avea posibilitatea să aprindă în cele mai bune condiţii instalaţiile de iarnă legate la sistemul de iluminat public de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Afirmaţia a fost făcută de primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul comandamentului susţinut pe parcursul zilei de marţi, la sediul Primăriei municipiului.

Conform declaraţiilor edilului-şef, au fost primite asigurări din partea firmei care se ocupă cu derularea proiectului de modernizare a iluminatului stradal din Suceava, că până cel târziu la finele lunii noiembrie, lucrările privind înlocuirea stâlpilor de electricitate pe principala arteră de circulaţie din oraş vor fi finalizate.

Este vorba doar despre porţiunea cuprinsă între Galeria Mall şi McDonald’s, dar o porţiune care a adus dispute aprinse în cadrul comandamentelor şi nenumărate supărări între firma care a câştigat proiectul şi conducerea municipalităţii, din cauza multiplelor depăşiri ale termenelor de execuţie.

“Am primit asigurări ferme din partea reprezentanţilor firmei care se ocupă cu reabilitarea iluminatului public că în luna noiembrie va fi finalizată acţiunea de montare a lămpilor pe toţi stâlpii electrici înlocuiţi începând de la intrarea în oraş la Galeria Mall şi până în centrul municipiului astfel încât vom putea ca pe data de 1 decembrie, să inaugurăm şi iluminatul festiv din Suceava pentru perioada Sărbătorilor de iarnă”, a declarat primarul Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de