Lasat fara masina chiar de nepotul in varsta de 16 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 61 de ani comuna Voitinel, judeţul Suceava, a rămas fără autoutilitara proprietate personală după ce i-a fost furată din garaj chiar de nepotul său în vârstă de 16 ani.

Incidentul a avut loc pe timpul nopţii de duminică spre luni, când, potrivit rezultatelor anchetei derulate de poliţiştii chemaţi să cerceteze furtul, nepotul părții vătămate, care nu posedă permis de conducere, a pătruns prin efracție în garajul imobilului în construcție, unde se afla parcată maşina, a pornit autovehiculul şi a plecat liniştit la volanul acestuia până într-un cătun din comuna Voitinel, judeţul Suceava.

Ajuns aici, autoutilitara a fost preluată de altă persoană, un prieten de-al minorului, în vârstă de 21 de ani, care l-a condus până în satul Voievodeasa, din comuna Sucevița, unde a întors autovehiculul. Pe drumul de întoarcere însă, spre comuna Marginea, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în albia pârâului Suceviţa avariind autoutilitara.

Incidentul nu i-a impresionat pe cei doi tineri care au continuat să conducă autovehiculul implicat în accident, doar explozia unei roţi de pe dreapta spate făcându-i să oprească.

„Cei doi au abandonat autovehiculul cu portierele deschise şi cheia de pornire în contact, după care s-au deplasat în localitatea de domiciliu”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a adăugat că „cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Intră acum și în grupul de