Ultima spargere i-a trimis în arestul politiei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Baia, judeţul Suceava, care se ocupau cu spargerea locuinţelor consătenilor, au ajuns in arestul IPJ Suceava, în urma ultimului furt comis pe parcursul nopţii dintre miercuri şi joi.

Potrivit anchetei derulate de poliţişti, cei doi, unul în vârstă de 20 şi celălalt de 21 de ani, au pătruns la adăpostul întunericului în curtea unui locuitor din comuna Baia, chiar pe poarta de acces care nu era asigurată şi au sustras dintr-o dependinţă a casei, 450 de litri de motorină, depozitată într-un rezervor metalic şi două butoaie, valoarea totală a pagubei ridicându-se la peste 2.400 de lei.

„Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că cei doi sunt şi autorii altor trei infracțiuni de furt calificat, pe raza comunei Baia, cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi, de pe urma cărora s-a înregistrat o pagubă de aproape 18.000 de lei. Faţă de autori s-a luat măsura reținerii prin ordonanță pe o perioada de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat şi urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de