“Carnaval de Halloween”, in Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

halloweenShopping City Suceava va găzdui duminică, 30 octombrie 2011, de la ora 16.00, în zona Food, Carnavalul de Halloween, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

Potrivit aceleiaşi surse, la eveniment sunt aşteptaţi piticii suceveni, alături de părinţii şi de bunicii lor, pentru a se bucura de un spectacol inedit, în cadrul căreia vor avea loc concursuri şi multe surprize.

“Vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti dar şi « Cel mai interesant dovleac », concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata sculptat. Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Alexandria Librarii, Carrefour, Deichmann, Animax, Fox, Evel Mod şi reviste Cutezătorii” , precizează Anca Ciutac.

În document se mai arată că magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi de o vrăjitoare, va susţine un program senzaţional de magie cu numere de iluzionism unice în ţară, hipnoză cu levitaţie, multiplicări de obiecte şi momente interactive cu publicul.

“Precizăm că magicianul a desfăşurat nenumărate spectacole în ţară şi în străinătate şi este membru al celei mai mari organizaţii a magicienilor din lume, « International Brotherhood of Magicians ». Magicianul Christianis practică numere magnifice de magie, fachirism, precum şi programe cu animale exotice, reptile, iguane, tarantule şi scorpioni.

Carnavalul de Halloween promite sucevenilor dovleci decoraţi, vrăjitoare din poveşti, magie şi multă multă distracţie!”, asigură reprezentantul Shopping City Suceava.

Totodată, aceasta precizează că în perioada 17-30 octombrie, cumpărăturile pentru cei mici (articole pentru copii cu vârsta de maxim 14 ani) vor fi premiate cu taloane şi puncte, iar în urma extragerii la tombola din 30 octombrie, câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 50 lei, 100 lei şi 150 lei.


Intră acum și în grupul de