Spectacol folcloric marca PDL, de Hramul comunei Adancata


Intră acum și în grupul de

Seria acţiunilor sociale şi culturale demarate de filiala locală a PDL Adâncata cu sprijinul deputatului democrat-liberal, Ioan Bălan, a continuat miercuri seară cu un spectacol folcloric prilejuit de hramul comunei sucevene.

Potrivit preşedintelui PD-L Adâncata, Viorel Cucu, democrat-liberalii din Adâncata sunt angrenaţi în ultima vreme într-o serie de acţiuni sociale şi culturale, spectacolul organizat la Căminul cultural de hramul comunei înscriindu-se pe această linie. „În ultima perioadă, noi, democrat-liberalii din Adâncata împreună cu domnul deputat Ioan Bălan am desfăşurat mai multe acţiuni de sprijinire a familiilor nevoiaşe din localitate însă ne-am gândit ca de hramul comunei să înveselim oamenii cu un spectacol folcloric de calitate. Şi nu am greşit întrucât spectacolul a avut mare succes. Săptămâna viitoare vom face o acţiune pentru locuitorii satului Feteşti”, a declarat Viorel Cucu.

El a arătat că Ansamblul “Ciprian Porumbescu” împreună cu îndrăgitul interpret Aurel Tămaş au oferit cetăţenilor din Adâncata, pe parcursul a peste trei ore, un adevărat regal artistic, la care au participat şi preşedintele PD-L şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedintele de la judeţ, Ion Lungu, secretarul general adjunct al PD-L Suceava, Cristi Creţu, liderul judeţean al tinerilor democrat liberali, Lucian Harşovschi.

Liderul PD-L Adâncata a mai ţinut să sublinieze că deputatul Ioan Bălan a donat o sumă de bani Şcolii Generale cu clasele 1-4 din satul Feteşti pentru procurarea antigelului necesar funcţionării centralei termice.


Intră acum și în grupul de