Lupu dupa o discutie cu Basescu: „Nu s-a inchegat nimic. I-am reamintit de promisiunea de retrocedare a Fondului Bisericesc”


Intră acum și în grupul de

Liderul PNŢCD Vasile Lupu i-a adus aminte, joi, la Cotroceni, preşedintelui Traian Băsescu, de promisiunea făcută în campania electorală din 2004, la Suceviţa, că va milita pentru retrocedarea Fondului Bisericesc Ortodox al Bucovinei.

Vasile Lupu a participat, joi, la Cotroceni, la o întâlnire cu Traian Băsescu, împreună cu fostul preşedinte al PNŢCD Marian Miluţ, Victor Ciorbea şi Aurelian Pavelescu. El a declarat că în urma acestei întâlniri „nu s-a închegat nimic” şi că fiecare dintre participanţii la discuţii şi-a prezentat propriile probleme.

Liderul ţărănist a spus că i-a atras atenţia preşedintelui Traian Băsescu că în campania electorală din 2004 a jurat, la Suceviţa, că va lupta pentru retrocedarea pădurilor ce au aparţinut Fondului Bisericesc Ortodox al Bucovinei. „I-am mai spus că în justiţie corupţia face ravagii, că agricultura nu merge”, a declarat Vasile Lupu.

Fruntaşul PNŢCD a subliniat că în cadrul discuţiilor nu s-a ajuns la nici o concluzie în ceea ce priveşte fuzionarea curentelor din PNŢCD şi nici nu s-a discutat despre o eventuală aderare a PNŢCD la Mişcarea Populară.


Intră acum și în grupul de