Jandarmii suceveni “doneaza viata pentru Romania”!


Intră acum și în grupul de

Peste 200 de cadre militare din cadrul IJJ Suceava şi elevi jandarmi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, judeţul Suceava, participă la o amplă campanie de donare de sânge derulată la nivelul întregii ţări.

Potrivit Compartimentului Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, „deşi au fost făcute numeroase campanii de sensibilizare a populaţiei faţă de problematica donării de sânge, la nivel naţional există încă un deficit important de sânge, aspect care a determinat Jandarmeria Română să iniţieze în luna septembrie campania de donare de sânge sub sloganul JANDARMERIA donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA!”.

Astfel IJJ Suceava şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni participă la acest proiect, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Suceava, partener în cadrul acestei campanii. După activităţile de informare a personalului propriu cu privire la rolul fiecărui jandarm, drepturile şi obligaţiile fiecărui donator, precum şi avantajele ce decurg în urma donării de sânge listele cu persoanele care doresc să participe benevol la acţiune au început să se umple. Peste 200 de cadre militare şi elevi jandarmi şi-au exprimat până acum intenţia de a dona sânge în perioada 1 – 11 noiembrie 2011.

„Zi de zi aflaţi în slujba cetăţenilor, jandarmii pot fi în acest mod de folos şi celor aflaţi în suferinţă, care au nevoie de ei, ca oameni. Pe această cale, lansăm un apel către fiecare sucevean de a se alătura campaniei noastre, gest în urma căruia se poate salva o viaţă”, a mai precizat conducerea IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de