Rugby: CSM Bucovina Suceava in fata ultimelor intalniri oficiale ale anului


Intră acum și în grupul de

Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava va susţine, duminică, 30 octombrie, ultimele partide oficiale ale anului 2011. Formaţia suceveană va evolua la Bârlad la ultima etapă a Diviziei Naţionale de rugby în şapte.

În primele trei runde ale acestei competiţii sucevenii au câştigat un singur meci, dar de fiecare dată s-au clasat pe ultimul loc. De această dată ei speră să se „scoată” pe final la capătul unui sezon cenuşiu.

„Am avut un an deosebit de dificil din toate punctele de vedere. Echipa noastră se află într-un moment deosebit de dificil pe fondul schimbului de generaţii. Am mai fost în astfel de situaţii şi ne-am revenit de fiecare dată. Sper să se întâmple acest lucru şi în anul care va veni.

La fel ca un boxer care este trimis la podea şi trebuie să-şi revină pentru a putea continua lupta, aşa va trebui să facem şi noi dacă vrem să mergem mai departe. Avem un lot deosebit de tânăr, dar care este lipsit de experienţă competiţională. Va trebui să facem o analiză serioasă a momentului în care ne aflăm şi să găsim nişte soluţii. În ceea ce priveşte această ultimă etapă la rugby în şapte, sper să ne descurcăm mai bine ca în rundele anterioare”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de