Acasă Actualitate Ministrul Transporturilor: Circulatia carutelor pe drumurile nationale este limitata, dar nimeni nu...

Ministrul Transporturilor: Circulatia carutelor pe drumurile nationale este limitata, dar nimeni nu ii controleaza pe carutasi (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Circulaţia căruţelor pe drumurile publice este reglementată, acestora fiindu-le limitat accesul pe drumurile naţionale, însă nimeni nu îi controlează şi nu îi direcţionează pe căruţaşi, a declarat vineri, la Suceava, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Potrivit acesteia, întotdeauna au existat drumurile vicinale ca o variantă de acces a căruţelor şi de a le scoate de pe drumurile naţionale. „Dar aici este şi o problemă legată de civilizaţie, de mentalitate şi de respectarea legii”, a subliniat ministrul.



Ea a mai apreciat că este necesară o dezvoltare economică care să aibă ca efect şi eliminarea folosirii acestor mijloace de transport. „Trebuie să se producă dezvoltarea infrastructurii, atragerea de investitori astfel încât efectul dezvoltării economice să se manifeste în toate formele”, a conchis Boagiu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version