Un barbat accidentat mortal la Moara si alti doi raniti grav pe trecerea de pietoni, in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Două persoane au suferit răni grave, iar o a treia şi-a pierdut viaţa pe parcursul zilei de sâmbătă, pe drumurile din judeţul Suceava, în urma unor accidente de circulaţie provocate de şoferi neatenţi.

Primul incident a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului pe strada Calea Obcinilor din municipiul reşedinţă de judeţ, când o şoferiţă de 25 de ani, ajungând la intersecţia cu strada Corneliu Coposu a virat la dreapta, moment în care l-a surprins şi accidentat pe un pieton de 68 ani, localnic, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator şi marcaj rutier.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în jurul orelor 16:00, tot pe raza municipiului Suceava dar pe B-dul 1 Decembrie 1918, un conducător auto de 24 de ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul Registrului de Cadastru, semnalizată prin indicator rutier, nu a acordat prioritate de trecere, l-a surprins şi accidentat grav pe un sucevean de 53 ani, care era angajat în traversare.

Cel de-al treilea incident a avut loc odată cu venirea nopţii, pe strada Universităţii din localitatea Moara Nică, comuna Moara, judeţul Suceava. Aici o femeie de 43 ani, din municipiul Suceava, posesoare a permisului de conducere categoria „B” din 2003, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat mortal pe un bărbat de 46 de ani, localnic, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, din sens opus, pe partea dreapta a autoturismului implicat în eveniment.

Conducătoarea auto purta centura de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de