Trei fetite au fost talharite de un tanar necunoscut in scara unui bloc din Burdujeni, municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei fetiţe cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani au fost tâlhărite sâmbătă după-amiază în scara unui bloc din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, de un tânăr rămas deocamdată necunoscut.

Sesizarea a fost făcută poliţiştilor de mama uneia dintre victime în jurul orei 16:00 după ce copila acesteia a venit plângând acasă şi povestind părinţilor că un băiat necunoscut le-a furat minorelor cerceii din aur şi un telefon mobil pe care îl aveau cu ele.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că „în jurul orei 16.00, minorele două surori şi o fetiţă de şase ani, în timp ce se aflau în apropierea unei şcoli din cartierul Burdujeni, au fost acostate de un individ, care le-a spus că în zonă sunt patru rromi care fură cercei de la fetițe, după care le-a condus în scara unui bloc din apropiere și le-a cerut să ascundă cerceii”.

Pentru că minorele se mişcau destul de încet, tânărul a scos el cerceii din urechile celor trei fete după care observând că cea mai mare dintre ele are un telefon mobil asupra ei, a luat mobilul și cele trei perechi de cercei și a plecat abandonând minorele, fără a exercita asupra lor acte de violență, dar folosind amenințări.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „în cauză s-au dispus măsuri operative, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului”.


Intră acum și în grupul de