Suparat pe sotie, un barbat din Horodnic de Sus arunca cu cutite in toata lumea pe care o vedea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani din comuna Horodnic de Sus, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a luat la ţintă un echipaj de poliţişti, aruncând cu cuţitul în ei după ce aceştia veniseră să aplaneze conflictul dintre om şi soţia acestuia.

Incidentul a avut loc vineri seara în jurul orelor 20:00 când agenţii Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Marginea au fost chemaţi în ajutor chiar de femeia bătută de soţul ei.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe agresor care se afla în curtea locuinței, iar soția și fiica sa se aflau în fața porții fiind speriate de comportamentul agresiv al acestuia.

Deranjat de prezenţa organelor de ordine, bărbatul, care se afla lângă o bucătărie de vară a aruncat cu un cuțit înspre agenţi, din fericire fără să nimerească pe nimeni. Mai mult, din cercetările efectuate s-a stabilit că înainte de apariția polițiştilor agresorul a mai aruncat cu un cuțit şi asupra unui vecin venit să aplaneze cearta dintre soţi.

Ambele cuțite, au fost ridicate de la fața locului pentru cercetări iar în cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de port fără drept de cuțit în împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor, amenințare şi lovire.


Intră acum și în grupul de