Flacari violente pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Alarma a sunat prelung, duminică după-amiază, în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava, când a fost sesizat telefonic un incendiu de proporţii pe strada Traian Vuia din municipiul reşedinţă de judeţ.

Conform datelor obţinute, imediat către locul incendiului au pornit patru autospeciale de stingere după ce s-a anunţat că flăcările cuprinseseră o baracă în care se amenajase un dormitor pentru muncitorii din zonă şi exista pericolul ca în interiorul acesteia să fie prinşi şi oameni.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, ardea violent construcţia din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăţi, o staţie şi parcul auto din imediata apropiere.

După aproape trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat şi din fericire nu au fost înregistrate victime.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, flăcările au distrus baraca, construită din lemn, cu învelitoare din ondulină de carton tratat, cu o suprafaţa de aproximativ 250 metri pătraţi, care era compartimentată în şapte dormitoare şi o sală de duşuri, bunuri electrocasnice, saltele, lenjerii şi mobilier.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui efectului termic produs de un mijloc de încălzire improvizat cu ajutorul căruia se încălzeau muncitorii cazaţi acolo şi care la plecarea acestora pe timpul weekend-ului a fost lăsat în funcţiune şi nesupravegheat.

Pompierii au salvat construcţia vecină, magazii de materiale, un grup electrogen şi maşinile din parcul auto.


Intră acum și în grupul de