Acasă Actualitate Recensamantul a ajuns la final si in judetul Suceava. Afla de aici...

Recensamantul a ajuns la final si in judetul Suceava. Afla de aici cate persoane si cate locuinte au fost recenzate


Intră acum și în grupul de

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor s-a finalizat în judeţul Suceava conform programului stabilit, respectiv în data de 31 octombrie, ora 24.00, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Suceava. Potrivit documentului citat, procesul de recenzare s-a finalizat 100% în toate localităţile judeţului, fiind înregistrate toate locuinţele şi toate persoanele prezente, temporar absente, precum şi cele plecate pentru o perioadă mai mare de 12 luni.

În comunicat se arată că din informaţiile operative obţinute din raportările prin SMS, din cele 114 municipii, oraşe şi comune ale judeţului ce au fost centralizate de Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava, se constată că la finalul celor 12 zile de înregistrare, au fost recenzate 253. 900 locuinţe şi 654 870 persoane. Sursa citată precizează că acestea nu sunt date finale, ele fiind disponibile abia după prelucrarea tuturor centralizatoarelor. Estimările iniţiale prevedeau recenzarea unui număr de 261.672 de locuinţe în judeţ.



Pe toată perioada de recenzare, nu au fost evenimente deosebite, se menţionează în comunicat, iar prefectul judeţului, Sorin Arcadie Popescu, mulţumeşte populaţiei judeţului pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pe perioada acestui recensământ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version